Bruidsstyling

Als je binnenkort in het huwelijksbootje stapt en nog niet  (of juist heel goed)
 weet hoe je haar er op jouw grote dag moet uitzien, helpen wij je met liefde. 

Aanmelden:
Nadat je je bij ons hebt aangemeld via het aanvraagformulier voor je bruidskapsel en/of bruidsmake-up zullen wij binnen 2 a 3 werkdagen de bevestiging van de aanvraag per email naar je opsturen. Vermeld hierbij je gegevens en laat ons alvast weten wat je wensen zijn.

Telefonisch consult:
Eén van onze stylisten zal daarna telefonisch contact met je opnemen om een afspraak met je te maken voor de proefsessie voor je bruidskapel en/of bruidsmake-up. Uiteraard zal zij ook de tijd nemen om eventuele vragen van jou te beantwoorden.

Proefsessie:
Ongeveer 6-8 weken voor de bruiloft vindt de proefsessie plaats bij ons in de salon.
Tijdens de proefsessie neemt de bruidsstyliste uitgebreid de tijd om samen met jou te bespreken wat voor soort bruidsmake-up en wat voor bruidskapsel je wilt gaan dragen op je trouwdag. Het is handig om wat plaatjes te verzamelen van bruidskapsels en bruidsmake-up die je mooi vindt als leidraad voor onze bruidsstyliste.
Na de proefsessie zal de bruidsstyliste een materiaallijst invullen waarop zijn kan aangeven welke producten en kleuren ze gebruikt heeft voor jouw bruidskapsel en de bruidsmake-up. Ook zal zij (na jouw toestemming) een aantal foto's maken van het resultaat. Op deze manier kan zij op jouw trouwdag goed voorbereid aan de slag. Een proefsessie duurt 2,5 uur, mocht er meer tijd nodig zijn kan er altijd een tweede sessie plaatsvinden.

De grote dag!:
Op de dag van de bruiloft komt de styliste naar de door jouw gewenste locatie om je bruidskapsel en bruidsmake-up te verzorgen. En natuurlijk zorgen we er dan voor dat je keurig op tijd en stralend aan die heel feestelijke dag kunt beginnen!

Gasten op je trouwdag
Uiteraard is het ook mogelijk dat het kapsel en de make-up van bijvoorbeeld je (schoon)moeder, (schoon)zus of andere familieleden/vriendinnen verzorgd wordt. Deze extra diensten kun je bij het aanvraagformulier invullen.


Aanvraagformulier